tel 0765221148

Beatrixstraat 22

4811 SG Breda

Nederland

KvK Breda 57542511, IBAN NL80 INGB 0005 9292 57

Bruidstaart & Bruidscupcakes

romantische bruidstaart witte-roze rozen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Daar hoort een prachtige bruidstaart bij. Zoeteke vindt het een eer om deze taart voor jullie te mogen maken. Geheel naar jullie wens maken we samen een ontwerp. Heb je zelf al een voorbeeld gevonden dan is dat natuurlijk ook prima!


Bruidstaart 

Custom Made met fondant bekleed en gedecoreerd

(per persoon) vanaf € 5,00


Swiss meringue crème / ganache Bruidstaart 

Custom made met swiss meringue crème of ganache (strak) afgesmeerd (dus zonder fondant)

(per persoon) vanaf € 4,75


"Naked Cake" Bruidstaart 

(per persoon) vanaf € 4,75

Houd je niet van fondant of marsepein? Maar wil je toch graag een bijzondere taart bestellen?

Dan is deze taart misschien iets voor jullie....... de  "NakedCake". Vers fruit, Vulling uiteraard naar keuze. Gedecoreerd met vers fruit van het seizoen. Met of zonder verse of suiker bloemen. 


Bruidscupcakes

(per persoon) vanaf € 2,75


Overige kosten

Zoeteke geeft altijd een totaalprijs af zodat er later geen verassingen meer bij komen. De enige uitzondering voor een meerprijs is de eventuele huur (en borg) van een standaard en eventuele bezorgkosten (bezorgkosten gelden alleen buiten breda). Wilt u dit, dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven en wordt er in de prijsopgaaf rekening mee gehouden.

Jullie Bruidstaart en/of Cupcakes worden gratis op de feest locatie bezorgd in Breda. Buiten Breda wordt € 0,35 per kilometer berekend. (Heen en terug.) 

Proeverij

Bruidstaart € 30,00 (voor 2 pers)

Bruidscupcake € 15,00 (voor 2 pers)

Beiden zijn inclusief koffie en/of thee.

De vulling van een Bruidstaart/Cupcake is uiteraard exclusiever dan voor een "normale" taart/Cupcake. Omdat er zoveel verschillende smaak combinaties mogelijk zijn, is er voor aanstaande bruidsparen de mogelijkheid van een proeverij.

Hiervoor maak ik 3 boltaartjes, (of 3 Cupcakes per persoon). Deze 3 taartjes zijn gevuld met diverse vullingen (1 laagje creme en 1 laagje jam) naar jullie keuze. Indien voorradig kan ik ook gebruik maken van vers fruit. De 3 Cupcakes kunnen gevuld worden met een jam naar keuze en met of zonder cremetoef. 

De buitenkant van de proeftaartjes/Cupcakes worden gedecoreerd (indien reeds bekend) in jullie gekozen stijl/kleur(en). Dit mogen ook 3 verschillende stijlen zijn, zodat jullie goed kunnen bekijken wat nu het beste bij jullie grote dag past. 

Tijdens de proeverij kunnen we precies bespreken hoe jullie bruidstaart/Cupcake er uit komt te zien. Deze proeverij vindt plaats bij Zoeteke Taartatelier aan huis. Blijft er nog wat over van de taartjes, dan mogen jullie dat gewoon mee naar huis nemen..

Proef je liever samen thuis, dan is dat ook geen probleem. Je hoeft de taartjes of Cupcakes alleen maar even op te komen halen.


Vullingen bruidstaart/Cupcake

Biscuit/Cupcake

normaal

chocolade

citroen

Creme/Toef

naturel (vanille)

aardbei

banaan

citroen

framboos

mango

chocolade (melk of wit)kokos

salted caramel

caramel

bastogne

oreo

champagne

Jam/Vulling

4 vruchten

aardbei

abrikoos

bosvruchten

framboos

kersen

lemoncurd

Maat Bruidstaart


+/- 20 personen

+/- 30 personen

+/- 52 personen

+/- 38 personen

+/- 44 personen

+/- 57 personen

+/- 25 personen

+/- 38 personen

+/- 47 personen