tel 0765221148

Beatrixstraat 22

4811 SG Breda

Nederland

KvK Breda 57542511, IBAN NL80 INGB 0005 9292 57

over zoeteke

Jolijn Geel, gediplomeerd cake decorator

Sinds 2013 maak ik custom made taarten, cupcakes en cookies voor elke gelegenheid in mijn taartateliertje aan huis.

Ik heb al zoveel ontzettend leuke bestellingen mogen maken, maar elke keer is het weer opnieuw een feestje om iets nieuws te verzinnen. Met mijn achtergrond als Grafisch Ontwerpster, is het altijd weer fantastisch om een persoonlijke (bruids) taart te ontwerpen!  Veel plezier bij het rondkijken op mijn site en wie weet tot ziens!

Groetjes Jolijn


reacties

16-3-19 Hoi Jolijn, Bedankt voor de super mooie prachtige taart!! Wat een kunstwerk :-) Wat prachtig, bedankt voor al je mooie werk. Tot de volgende! Met vriendelijke groet, Romana

---

9-3-19 Dankjewel weer voor dit pracht werk :-)

---

6-2-19 Hallo Jolijn, Fotoshoot was geslaagd! Dank je wel. Mathis was heel voorzichtig met de taart, dus we hebben er later op de dag heerlijk van gesmuld :-). Mathis heeft alleen de nummer 1 opgegeten en beetje met zijn hand aan de botercreme gezeten. Hierbij een foto van onze boef met de mooi opgemaakte taart.Tot 2 maart! Groetjes, Linda

---

27-1-19 Hallo Jolijn, Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige taarten. Volgens de visite was de taart heerlijk (Ik mag geen gluten dus heb helaas niet kunnen proeven). Ik heb veel complimenten gekregen, die dus eigenlijk voor jou zijn. We kwamen er thuis wel achter dat op de slinger Tuen hing, op de taart was het gelukkig wel goed. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie en lekkere taartjes. Groetjes Margriet

---

16-12-2018 Hoi Jolijn,  Fayenne was helemaal blij met haar taart gisteren! Hij was super, dank daarvoor!

---

15-12-2018 Beste Jolijn, Wat ziet de taart er super mooi uit en dat meptaartje is ook echt zo mooi geworden! Heel erg bedankt. Minnie mouse ziet er nu zo prachtig uit!  We zien er naar uit hem op te eten, maar wel een beetje zonde..haha

---

17-11-2018 Lieve Jolijn, fantastisch mooi en super jouw prachtige kunstwerk

---

11-11-018 Hi Jolijn. De taart was prachtig en heerlijk vorige week! Dankjewel!

---

10-11-2018 Dankjewel weer voor de 4e taart die jij voor onze jongens hebt gemaakt!

---

9-9-2018  Beste Jolijn, Wat een verrukkelijk kunstwerk had je weer gemaakt! Schitterend! Evi vond het geweldig! Heerlijk gewoon..bedankt weer!!

---

9-9-2018 Goedemorgen Jolijn! Weer heel erg bedankt voor de heerlijke cupcakes!! Ze waren weer super lekker! En mooi!! De kids hebben ook lekker met z’n allen het meptaartje veroberd, heerlijk met hun handen En Juul was de grootste smulaap.

---

29-8-2018 Beste Jolijn, We hebben echt weer enorm genoten van je heerlijke en prachtige taart. We hebben ook van iedereen complimenten gekregen dat hij zo mooi en lekker was!! Heel erg bedankt!!

---

18-3 Hoi Jolijn, Nog bedankt voor de leuke Bumba taart! Hij was heerlijk en zeer geslaagd

---

28-2-2018 Hoi Jolijn, Nogmaals bedankt voor de prachtige taart! Féline was er erg blij mee en hij was weer heel lekker. Alleen maar enthousiaste reacties gehad!

---

26-2-2018 Beste Jolijn, Ook deze keer weer volop tevreden kinderen en volwassen en de smaak was verrukkelijk! Jij ook nog gefeliciteerd met één van de kinderen, volgens mij was ik dat vergeten te zeggen.Tot de volgende bestelling.

---

22-1-2018 Beste Jolijn,  Ontzettend bedankt voor de prachtige taart die u voor ons gemaakt heeft! En wat was de taart heerlijk. De gasten waren allemaal vol lof. Wij hopen in de toekomst weer gebruik te mogen maken van uw goede service. Nogmaals erg bedankt!

---